Varm kronärtskocksdipp med jalapeño och parmesan

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Supergod och matig dippa! Denna ugnsbakade dippa får sin härliga smak från jalapeño, vitlök, parmesan och Grönsaksfond. Smörstek surdegsbröd och doppa loss!

I receptet för Varm kronärtskocksdipp med jalapeño och parmesan rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Varm kronärtskocksdipp med jalapeño och parmesan

Ingredienser

Ca 25 minuter
8

portioner

1 burk kronärtskockshjärtan i vatten
0.5 dl inlagd, skivad jalapeño, avrunnen (addera mer för mer hetta)
1.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko
2 msk vitlök, finhackad
3 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
3 dl parmesan, finriven
1 dl färsk basilika, strimlad
Till servering   
  Smörstekt surdegsbröd

Så här gör du

  1. Låt kronärtskockan och jalapeñon rinna av.
  2. Hacka dem och blanda det med de övriga ingredienserna.
  3. Lägg över blandningen i en ugnsfast form och grädda i ugn, ca 20 minuter på 200°.
  4. Servera den heta dippen tillsammans med det smörstekta brödet.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond