Viltburgare med blåmögelost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Oj oj oj! Här kommer ett recept på en helt underbar smaksensation. Viltfärsburgare som är smaksatt med Viltfond och som toppas med bl a blåmögelost.

I receptet för Viltburgare med blåmögelost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Viltfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Viltburgare med blåmögelost

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

600 g viltfärs
1 msk Bong Touch of Taste Viltfond
  salt och svartpeppar
4 st hamburgerbröd
100 g blåmögelost, t ex gorgonzola
  rödlök i skivor
  romansallad
  BBQ-sås
  

Så här gör du

  1. Smaksätt färsen med fond, salt och svartpeppar.
  2. Forma fyra jämna hamburgare, pressa ut luft ur färsen.
  3. Grilla burgarna på medelvarm grill.
  4. Rosta brödet hastigt när burgarna är klara och montera sedan samman bröd, burgare, ost, lök, sallad och BBQ-sås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond