Food hacks

Örter man skär istället för hackar

Det är viktigt att skära vissa örter, som gräslök och dill, inte hacka den. Hackar man dem så blir det mosigt och man får inte de fina "lökringarna" och ”stråna” som man vill ha.
Food hacks skära örter, gräslök och dill

Skära gräslök

  1. Lägg stråna jämt på en skärbräda.
  2. Skiva löken tunt.
  3. Lägg upp den på fat med papper i botten. Skall den inte användas direkt så lägg lite fuktigt papper över och förvara i kylen.

Food hacks skära örter - gräslök

Skära dill

  1. Lägg stråna jämt på en skärbräda.
  2. Skiva löken tunt.
  3. Lägg upp den på fat med papper i botten. Skall den inte användas direkt så lägg lite fuktigt papper över och förvara i kylen.

Food hacks skära dill

Se vår instruktionsfilm!

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond