Touch of Taste

BONG TOUCH OF TASTE + BOWER

Bong touch of taste gör skillnad med bower!

En stor del av alla förpackningar hamnar idag i de blandade hushållssoporna och blir därmed inte sorterade. Tänk om detta beteendet hade kunnat förändras. Nu kan det förändras och Du är en viktig del på resan mot ett miljövänligare samhälle.

Från och med januari 2024 har vi valt att inleda ett samarbete med återvinningsappen Bower. I appen har Du som konsument möjlighet att panta våra glasflaskor och genom denna enkla handling få tillbaka en belöning i form av pantpoäng.

Den svenskutvecklade pantappen Bower gör det möjligt att panta alla typer av förpackningar med en streckkod. Idén med appen är att öka antalet sorterade förpackningar på ett enkelt och digitalt sätt som dessutom belönar personen som pantar. Alla pantpoäng i appen omvandlas till kontanter eller kuponger som kan användas i butik eller doneras till välgörenhet.  

I Bower-appen kan du lätt hitta din närmsta återvinningsstation. Bor du i lägenhet eller villa kan du också registrera din egen återvinningsstation, tex kvarterets miljörum eller villans flerfackskärl.

Ladda ner Bower appen här!

Alla Touch of tastes förpackningar kan pantas!

Följ bara 4 enkla steg:

1. Skanna EAN koden på den tomma förpackningen hemma i lugn och ro med Bower-appen.

2. Hitta din närmaste återvinningsstation i appen. Du kan också sortera och få poäng hemma genom att exempelvis registrera dina egna flerfackskärl eller miljöhus i appen.

3. Källsortera den tomma förpackningen i en Bower-registrerad återvinningsstation.

4. Samla poäng som kan konverteras till pengar, rabattkuponger eller doneras till välgörenhet.

Om Bower

Bower är en digital pant-app som idag har över 550 000 användare och det har pantats mer än 66 miljoner förpackningar sedan start. Tillsammans gör vi skillnad för en mer hållbar värld. 
Läs mer om Bower!

Smaksätt ekologiskt

Godare mat på naturligt vis

Nu kan du laga goda grytor, såser och soppor på ekologiskt och naturligt vis. Med hjälp av rena och kraftfulla smaker får du den rätta touchen på din mat. Ekologisk Grönsak, Kyckling och Kött är de nya medlemmarna i fondsortimentet från Bong Touch of Taste.

Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond