Food hacks

Tärna mango

Att få ut mangons kött ur skalet kan kännas lite trixigt. Men det finns smarta sätt att få ut fina tärningar enkelt. Vi visar dig hur du tärnar din mango som ett proffs.
Food hacks tärna mango

Så här tärnar du en mango

  1. Dela mangon på längden, låt kniven följa kärnans kant.
  2. Skär snitt i köttet utan att skära igenom skalet. Vrid den ett halvt varv och upprepa.
  3. Ta ut köttet med en sked så får du fint tärnad mango på ett enkelt och snabbt sätt.

Se vår instruktionsfilm!

 

Relaterade recept

Betyg (1)
1.0/5
40 minuter (15 min förberedelse)
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond