Ankbröst med apelsinsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassiskt recept på Anka à l’Orange. Apelsinsåsen får sin goda smak av ekologisk köttfond, lök, vinäger, råsocker, apelsin och färsk timjan.

I receptet för Ankbröst med apelsinsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond eller Ekologisk Köttfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ankbröst med apelsinsås

Ingredienser

Runt 1 timme
4

portioner

2 st ankbröst
2 st apelsiner, gärna ekologiska
1 msk smör
1 st lök, gul grovhackad
1 msk timjan, färsk
1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond eller Ekologisk Köttfond
2 msk balsamicovinäger
2 msk råsocker
Till servering   
  Potatis, grönsaker och sallad
  
  
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond