Dragon och svampsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En krämig svampsås med smak av dragon och vitt vin. Passar perfekt till grönt, kyckling och ljust kött.

I receptet för Dragon och svampsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt Eko Grönsaksfond och  för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Dragon och svampsås

Ingredienser

Ca 25 minuter
4

portioner

200 g champinjoner, skivade
2 msk smör
1 st lök, hackad
1 msk dragon, torkad
1.5 dl vitt vin
2 dl grädde
1 msk Bong Touch of Taste Kyckling eller Kalvfond
1 msk soja, Mrs Cheng´s Japansk soja
0.5 msk maizena
1 msk vatten

Så här gör du

  1. Fräs lök och champinjoner i smöret några minuter.
  2. Tillsätt vitt vin och låt det koka tills hälften återstår.
  3. Häll i fond, grädde och soja, låt det koka sakta några minuter.
  4. Rör ut majsstärkelse i vattnet och rör i det under omrörning.
  5. Låt det koka upp, smaka av med salt, peppar och fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond