Grön mat, Fisk & skaldjur

Avokadokräm med ägg och forellrom

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 8

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 8 personer på buffé
    • 2 st Stora och mogna avokados
    • 1 msk Touch of Taste Kycklingfond
    • 1 dl Creme fraiche
    • 1 msk Hackad vitlök
    • 1 tsk Pressad lime
    • 8 st Kokta, kalla ägg
    • 16 st Små salladsblad
    • 50 g Forellrom
    • 0,5 dl Skuren gräslök

    Så här gör du

    1. Lägg avokado, crème fraiche, fond, lime och vitlök i en mixer. Mixa till en slät crème och smaka av med fond, salt och peppar.
    2. Skala och dela äggen.
    3. Klicka ut avokadocrémen på salladen, lägg på en ägghalva och toppa med rom och gräslök.

    Tips – för att göra rätten vegetarisk så använd grönsaksfond och algcaviar.

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91