G-2LEX1KH7HC

Grön mat, Marinad, glaze & olja, Tillbehör

Grillade grönsaker i asiatisk marinad

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    55 min (30 min marinering/10 min grill)

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 kg grönsaker, tex broccoli, pac choi, salladslök, paprika och zucchini
    • Marinad:
    • 1 msk vitlök, hackad
    • 1 msk ingefära, riven
    • 1 msk Go Chu jang koreansk chilipasta
    • 1 tsk sesamolja
    • 3 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
    • 1 msk råsocker strö
    • 2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond EKO
    • 2 msk olja

    Så här gör du

    • Rör samman marinaden och smaka av med fond, chilipasta och salt.
    • Skär grönsakerna i fina bitar och lägg dem i en rymlig bunke.
    • Slå över marinaden och vänd runt så att allt blir ordentligt smaksatt.
    • Grilla på försiktig värme tills grönsakerna är mjuka och har fått fin färg. Lägg upp dem på fat och servera.

    Tips! Om du använder ”hårda” grönsaker eller rotfrukter så blanchera (lägg dem i kokande vatten) i någon minut innan grillningen. För extra krisp – toppa med frön eller nötter! Servera gärna med Sesamyoghurt

    Produkter