Pasta pesto

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Dåligt med tid? Att göra hemgjord pesto går på ett kick och är superladdad med smak. Blanda med nykokt spagetti och toppa med parmesan och färska körsbärstomater.

I receptet för Pasta Pesto rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pasta pesto

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

1 msk finhackad vitlök
1 st kruka basilika, hackad
1.5 dl riven parmesan
0.5 dl pinjenötter (eller solrosfrön)
1 dl olivolja
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
300 g spaghetti eller bandspagetti
  
  

Så här gör du

  1. Koka spagettin enligt förpackningens instruktioner. Spara lite av kokvattnet.
  2. Lägg vitlök, basilika, parmesan, pinjenötter, fond och olivolja i en mixer. Mixa till en grynig sås. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Rör ner peston i den kokta pastan och tillsätt lite kokvatten så att såsen blir lite simmig.
  4. Servera pastan i djupa tallrikar, strö gärna över lite riven parmesan.

För veganskt recept – but ut osten till veganskt alternativ.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond