Grön mat, PastarÀtter

Pasta pesto

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken pÄ dina utvalda rÄvaror. Bong Touch of Taste fonder Àr ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstÀrker smakupplevelsen. VÄra fonder ger en bra mustighet i dina sÄser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestÀmt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla vÄra fonder har en hög andel huvudrÄvara och Àr fria frÄn tillsatta smakförstÀrkare. Med fonder frÄn Bong Touch of Taste lyfter du smaken pÄ maten och du kan kÀnna dig sÀker pÄ att mÄltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det Àr bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    20 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 msk finhackad vitlök
    • 1 kruka basilika, hackad
    • 1,5 dl riven parmesan
    • 0,5 dl pinjenötter (eller solrosfrön)
    • 1 dl olivolja
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
    • 300 g spaghetti eller bandspagetti

    SÄ hÀr gör du

    1. Koka spagettin enligt förpackningens instruktioner. Spara lite av kokvattnet.
    2. LÀgg vitlök, basilika, parmesan, pinjenötter, fond och olivolja i en mixer. Mixa till en grynig sÄs. Smaka av med salt och svartpeppar.
    3. Rör ner peston i den kokta pastan och tillsÀtt lite kokvatten sÄ att sÄsen blir lite simmig.
    4. Servera pastan i djupa tallrikar, strö gÀrna över lite riven parmesan.
    5. För veganskt recept – but ut osten till veganskt alternativ.

    Produkter