Kantarell och Pepparrotsglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En enkel allroundglaze som får sin goda smak av honung, svartpeppar, vinäger, persilja, pepparrot och Kantarellfond. Pensla tunt upprepade gånger.

I receptet för Kantarell- och pepparrotsglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kantarell och Pepparrotsglaze

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

 Bong Touch of Taste Kantarellfond
4 msk rapsolja
2 tsk svartpeppar, grovmald
1 msk honung, flytande
1 msk vinäger, röd
1 tsk pepparrot, riven
1 msk persilja, färsk grovhackad
  
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
  2. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än ett tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid.

Tips! Använd till kött, kyckling, fisk eller grönsaker!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond