Italiensk vitlöksglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En allroundglaze med vitlökssmak som passar både kött, fisk och fågel. Med smak av tomatpuré, parmesanost, vitlök, soltorkade tomater och Kalvfond ger den en Italiensk touch.

I receptet för Italiensk vitlöksglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Italiensk vitlöksglaze

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

1.5  Bong Touch of Taste Kalvfond
1 msk olivolja
1 msk balsamicovinäger
1 msk tomatpuré
2 msk parmesanost
1 msk basilika, färsk strimlad
1 st vitlöksklyfta,riven
2 st tomater, soltorkade väldigt finhackade
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
  2. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än ett tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid. Var extra försiktig eftersom receptet innehåller soltorkade tomater som lätt bränns vid.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond