Oxfond-glaserade rödbetor med getost och valnötter

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gratinerade rödbetor är ett fantastiskt gott tillbehör nu under hösten. Extra goda blir de med getost, honung, timjan och Oxfond. Toppa med hackade valnötter och lite flingsalt. Så gott!

I receptet för Oxfond-glaserade rödbetor med getost och valnötter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Oxfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Oxfonds glaserade rödbetor med getost och valnötter

Ingredienser

Ca 15 minuter
4

portioner

500 g förkokta rödbetor
1 msk smör
1 msk Bong Touch of Taste Oxfond (alt Grönsaksfond för helt vegetariskt alternativ)
100 g getost
1 dl valnötter, grovhackade
1 msk honung
  Färsk timjan till garnering
  Flingsalt och nymalen svartpeppar

Så här gör du

  1. Skär rödbetorna i klyftor. Smält smöret i en stekpanna, tillsätt rödbetorna och stek dem i 3–4 minuter.
  2. Tillsätt Oxfond och låt det glazera i 2–3 minuter.
  3. Lägg upp på fat, smula över getost, strö över valnötter och garnera med flingsalt, peppar och timjan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond