Pressad potatis med grönsaksfond

5.0/5
Betyg: 5.0 av 5
(1 röster)
Ett enkelt sätt att få mer smak på sin pressade potatis är att först koka den med Ekologisk Grönsaksfond, salt och lök och sen pressa, så gott.

I receptet för Pressad potatis med grönsaksfond rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Pressad potatis med grönsaksfond

Ingredienser

Runt 40 minuter
4

portioner

1 kg potatis, mjölig
1 st lök, skivad
2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond
1 msk salt
  smör
  

Så här gör du

  1. Skala och lägg potatisen i en kastrull, slå på vatten så att det precis täcker.
  2. Koka potatisen mjuk tillsammans med fond, salt och lök.
  3. Pressa potatisen med potatispress och toppa med en liten klick smör.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond