Kantarellsås med grönpeppar

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Laga en ljuvliga sås till höstens alla härliga maträtter. Kantarellsås med grönpeppar som smaksätts med Touch of Taste Kantarellfond. Fantastiskt god!

I receptet för Kantarellsås med grönpeppar rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfondfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kantarellsås med grönpeppar

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

150 g kantareller, färska, ansade och delade
2 st schalottenlökar, strimlade
1 msk smör
1 dl vitt vin
2 dl grädde
2 dl mjölk 3%
1 msk Touch of Taste Kantarellfond
1 tsk grönpepparkorn, hela
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Stek lök och kantareller i smör så att de vätskar av sig och får fin gyllenbrun färg.
  2. Krossa grönpepparn i en mortel.
  3. Slå vin och peppar i kastrullen och låt det koka upp rejält.
  4. Rör i grädde, mjölk och fond, låt det koka sakta 10 minuter.
  5. Smaka av med fond, salt och peppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond