Syltade champinjoner

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Söt-syrlig svamp, ett gott tillbehör till både kött och grönt. Svampen får sin goda smak av lag med Kantarellfond, lagerblad, ingefära och timjan.

I receptet för Syltade champinjoner rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Syltade champinjoner

Ingredienser

Under 20 minuter
6

portioner

700 g champinjoner, jämnstora
1.5 l vatten
1.5 msk salt
Inläggning   
1.5 dl ättikslag, Perstorps 24%
3 dl strösocker
4.5 dl vatten
2 tsk Bong Touch of Taste Kantarellfond
10 st svartpepparkorn
2 st lagerblad
5 skivor ingefära, färsk skalad
1 knippe timjan, färsk
  

Så här gör du

  1. Dela champinjonerna på mitten.
  2. Koka upp salt och vatten, lägg i svampen och låt det koka livligt i 1 minut.
  3. Häll av vätskan och låt svampen ånga av i durkslag.
  4. Lägg svampen tätt i en burk.
  5. Koka upp ättika, socker, vatten, fond, lagerblad och svartpeppar. Låt sjuda några minuter och häll sedan lagen över svampen.
  6. Lägg i timjan och låt det svalna.
  7. Svampen är klar att servera så fort den svalnat och håller några dagar i kylen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond