Teriyakilax med nudlar

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Saftig lax på stekta nudlar och grönsaker smaksatta med Sichuanolja, fond och soja. Ringla på Teriakisås vid servering och toppa med en limeklyfta.

I receptet för Teriyakilax med nudlar rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Teriyakilax med nudlar

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

4 st bitar lax, ca 600 g
  Teriyakisås
  Lime till servering
Till nudlarna   
200 g äggnudlar
2 msk olja
400 g wokgrönsaker
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
  Sichuanolja

Så här gör du

  1. Förbered nudlarna enligt förpackningens instruktioner.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek sedan grönsakerna hastigt på hög värme. Efter någon minut så tillsätt nudlarna och stek ytterligare en minut, smaksätt med Sichuanolja, fond och japansk soja.
  3. Stek laxen i ugn eller på grilljärn, ringla på Teriyakisås och servera tillsammans med lime och nudlar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond