Ugnsstekta kycklingklubbor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Knaperstekta kycklingklubbor med god smak av japansk soja, vitlök, persilja, balsamicovinäger och Ekologisk Grönsaksfond. Perfekt till grönsallad.

I receptet för Ugnsstekta kycklingklubbor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Ugnsstekta kycklingklubbor

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

8 st kycklingklubbor
Marinad   
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
3 msk soja, Mrs Cheng´s Japansk soja
1 msk rapsolja
1 tsk vitlök, finhackad
2 msk persilja, färsk finhackad
1 tsk balsamicovinäger, vit
  svartpeppar, grovmald

Så här gör du

  1. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten.
  2. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter.
  3. Höj värmen till 220 grader och stek vidare tills de fått fin färg och är genomstekta.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond