Vegetarisk ”Löksill” med rotfrukter

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ett grönt alternativ till sill, perfekt för alla tillfällen. Lagen får sin goda smak av rotfrukter, lök, lagerblad, peppar och Ekologisk Grönsaksfond.

I receptet för Vegetarisk ”Löksill” med rotfrukter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Vegetarisk "Löksill" med rotfrukter

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

Grönsaker   
2 st palsternackor, små skalade och skivade
2 st persiljerötter, små skalade och skivade
1 st morot, liten skalad och skivad
2 st schalottenlökar, skalade och skivade
10  purjolök, sköljd och skivad
Ättikslag   
0.5 dl ättika, 24%, gärna Perstorps
3 dl strösocker
2.5 dl vatten
10 st kryddpepparkorn
2 st lagerblad
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond

Så här gör du

  1. Packa rotfrukter och lök i en fin burk.
  2. Koka upp lagen och häll den het över grönsakerna, förslut och kyl.
  3. Låt "sillen" mogna minst 24 timmar i kylen sedan är det dags för servering.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond