Vitlöks och parmesansmör

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fräscht smör med vitlök och parmesan – perfekt att ha till grillat!

I receptet för Vitlöks och parmesansmör rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Vitlöks och parmesansmör

Ingredienser

Ca 5 minuter
4

portioner

1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
75 g smör, rumstempererat
1 dl parmesanost, finriven
1 msk vitlök, finriven
1 msk citronskal, rivet
  

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienserna till smöret.
  2. Vispa 3 minuter tills smöret blivit luftigt och fluffigt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (1)
5.0/5
5 min
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond