Food hacks

Så här steker du köttet

Perfekt resultat kräver noggrannhet! Håll koll på innertemperaturen på köttet och stek inte för varmt eller för länge.
Ankbröst med apelsinsås

Perfekt resultat kräver noggrannhet!
Håll koll på innertemperaturen på köttet och stek inte för varmt eller för länge.

Blodigt 50-55˚C Nöt, lamm
Medium/Rare 55-58˚C Nöt, kalv, lamm, anka
Medium 58-60˚C Nöt, kalv, lamm, anka
Medium/Well done 60–65˚C Nöt, kalv, lamm, anka
Well done 70˚ C Nöt, kalv, lamm, fläsk, kyckling, anka

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond