I receptet för Grillmarinad, klassisk allroundmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.
I receptet för Grillmarinad, klassisk allroundmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.
portioner
Tips! Marinering bör göras i en fryspåse, så att marinaden fördelar sig jämnare på råvaran som ska marineras. Marineringstiden beror på storleken och typen av råvara som ska marineras. 30-60 minuter räcker till broiler och fisk, medan biffar och stekar bör marineras ett dygn. Kom ihåg att ta det marinerade köttet/broilern till rumstemperatur i tid för att värmas upp innan tillagning.
Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.