Päron- och plommonchutney

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kryddig chutney med härlig hetta. Chutneyn får sin goda smak av lök, vitlök, ingefära, kanel, kryddnejlika, grön chili och brynt schalottenlökfond.

I receptet för en Päron- och plommonchutney rekommenderar vi både Bong Touch of Taste Schalottenlökfond och Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Päron- och plommonchutney

Ingredienser

Ca 2 timmar
4

portioner

1 st päron, fasta
1 st lök, gul
1 st vitlöksklyfta
100 g ingefära, syltad
2 dl strösocker
1 msk kanel, mald
6 st kryddnejlikor, hela
1 st chili, grön
4 dl äppelcidervinäger
100 g plommon, torkade
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond