Chiligrillad spetskål

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Grillad spetskål med härlig hetta. Den goda smaken kommer av koriander, röd chili, vitlök, lime, ingefära, honung och Ekologisk Grönsaksfond. Perfekt som tillbehör eller att äta bara som den är.

I receptet för Chiligrillad spetskål har vi använt Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Chiligrillad Spetskål

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

2 st spetskål
Grillolja   
2 msk koriander, färsk finstrimlad
1 msk chili, röd finhackad
2 st vitlöksklyftor, finhackade
2 msk lime, saften av
1 tsk ingefära, färsk riven
1 tsk honung, flytande
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
1 dl rapsolja, kallpressad
  
  
  

Så här gör du

  1. Vispa ihop alla ingredienserna till oljan och smaka av med salt, peppar och fond.
  2. Dela kålen på mitten och grilla snittytan på grill eller grillstekpanna.
  3. Vänd på kålen och skeda på rikligt med olja och fortsätt att grilla tills den är mjuk och genomgrillad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond