Kycklingkebabgryta med ris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kycklingkebabgryta med ris – proteinrikt, enkelt och väldigt snabblagat! Dessutom perfekt i veckans matlådor. Krämigt, lagom hett och framförallt väldigt smakrikt tack vare en touch av Kycklingfond!

I receptet för Kycklingkebabgryta med ris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kycklingkebabgryta med ris

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

600 g kycklingkebab
1 st gul lök, finhackad
2 st vitlöksklyftor, finhackade
4 dl crème fraiche paprika/chili
2 dl matlagningsgrädde
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 msk olivolja
  Persilja
  Salt och peppar
Till servering   
4 portioner ris

Så här gör du

  1. Bryn gul lök och vitlök i olivolja i en het panna tills det mjuknat, lägg åt sidan.
  2. I samma panna - häll ner kycklingkebaben och stek tills den fått fin färg.
  3. Tillsätt lök, fond, crème fraiche och matlagningsgrädde. Låt koka samman 5-10 minuter. Smaka av med fond, salt och peppar.
  4. Toppa med persilja och servera med ris!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond