Ädelostkräm på mjuk pepparkaka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Bjud på ett smakrikt och festligt tilltugg med fluffig ädelostkräm, färskost, Grönsaksfond och hackade nötter – serverat på smörstekt mjuk pepparkaka och toppat med färska fikon. En perfekt kombination av sött, salt och krämigt som passar utmärkt till glöggmingel, julbord eller adventsfika.

I receptet för Ädelostkräm på mjuk peppakaka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ädelostkräm på mjuk pepparkaka

Ingredienser

Ca 15 minuter
7

portioner

5 skivor mjuk pepparkaka
2 msk smör
Ädelostkräm   
200 g ädelost, mogen
100 g färskost
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
50 g välnötter, pumpakärnor eller solrosfrön, hackade
  Färska fikon

Så här gör du

  1. Lägg ädelost, färskost, fond och nötter i en bunke och vispa kraftigt till en fluffig smet.
  2. Stek pepparkakan lätt i smöret i en stekpanna.
  3. Skär sedan varje skiva i fyra fina bitar.
  4. Spritsa eller skeda röran på pepparkakan.
  5. Toppa med en klyfta färskt fikon.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond