Hummer- och romsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kall sås med god smak av stenbitsrom och apelsin. Basen i såsen består av majonnäs och crème fraiche som smaksatts med Hummerfond och skal av apelsin.

I receptet för Hummer- och romsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Hummer och romsås

Ingredienser

Under 15 minuter
8

portioner

2 dl crème fraiche
2 dl majonnäs
2 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
50 g stenbitsrom, röd
1 msk apelsin, finrivet skal
  smaka av med salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest.

Servera till inkokt lax eller annan laxrätt.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Ca 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond