Kantarelldoftande fläskfilé i panna

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ljuvlig gryta med fläskfilé och kantarell – ett av våra mest älskade recept. En gräddig sås med smak av cocktailtomat, färsk timjan och Kantarellfond.

I receptet för Kantarelldoftande fläskfilé i panna rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser

Ca 45 minuter
4

portioner

400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1.5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater
1 msk timjan, färsk
  
  

Så här gör du

  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
  2. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
  3. Vispa ihop crème fraiche, kantarellfond.
  4. Slå över fläskfilén och kantarellerna
  5. Rör om och låt småkoka i några minuter.
  6. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
  7. Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 10 minuter
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond