Äppel- och pepparrotsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel och god sås som passar perfekt till både fisk och kött. Den kalla såsen får sin goda smak av pepparrot, äppelmos och brynt schalottenlökfond.

I receptet för Äppel- och pepparrotsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Äppel- och pepparrotsås

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

  crème fraiche
1 dl majonnäs
3 msk pepparrot, finriven
2 msk äppelmos
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  svartpeppar

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienserna.
  2. Smaka av med svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond