Marinerade kycklinglår

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kycklinglår som marinerats i en ljuvlig marinad med soja, ingefära, vitlök, lime, socker och Kycklingfond. Låt marinera några timmar och grillas sedan saftiga på grillen.

I receptet för Marinerade kycklinglår rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Marinerade kycklinglår

Ingredienser

Ca 1 timme
4

portioner

Till marinaden   
2 msk citrongräs, färskt, finstrimlat
1 msk ingefära, färsk, finriven
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 msk farinsocker
1 msk vitlök, finriven
1 msk lime, pressad
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 msk olja
600 g kycklinglår, benfria med skinn
  
  
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg kycklinglåren i en påse, slå på marinaden och låt det marinera några timmar i kylen.
  3. Ta ut kycklingen, låt marinaden rinna av och grilla på medelvarm grill.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
30 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Ungefär 50 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond