Grillad hackebiff med koreansk gurksallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Saftiga hackebiffar av högrevsfärs som smaksatts med Kalvfond. Som tillbehör en härlig koreansk gurksallad. Måste provas.

I receptet för Grillad hackebiff med koreansk gurksallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grillad hackebiff med koreansk gurksallad

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

1 st slanggruka
1 tsk salt
1 msk strösocker
1 msk vitvinsvinäger
0.5 tsk sambal oelek
1 tsk sesamolja
  färsk koriander eller bladpersilja
600 g högrevsfärs
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  salt och svartpeppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Skiva gurkan tunt och lägg den i en skål tillsammans med salt, socker och vinäger.
  2. Blanda runt rejält så att gurkan börjar ”svettas”.
  3. Blanda i resterande ingredienser.
  4. Smaka av och låt den sedan stå 1 timme i kylen för att mogna i smaken.
  5. Blanda färs med fond och smaka av med salt och svartpeppar.
  6. Forma 8 hackebiffar och grilla dem på het grill.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Ca 1,5 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond