Dijonsill

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kan det vara årets smak på julsillen? Ett måste att prova är denna fantastiskt goda Dijonsill.

I receptet för Dijonsill rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond alt. Brynt Schalottenlökfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Dijonsill

Ingredienser

Under 20 minuter
8

portioner

450 g inläggningssill i bit, avrunnen
Till lagen:   
2 dl svensk senap
4 msk grovkorning dijonsenap
1 dl socker
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond, Grönsaksfond alt. Brynt Schalottenlökfond
1 dl rapsolja
  vitpeppar, mald
1 dl dill, hackad
  
  
  

Så här gör du

  1. Låt sillen rinna av ordentligt.
  2. Rör samman all senap, fonden, socker och vinäger.
  3. Vispa i oljan med tunn stråle.
  4. Smaka av med peppar och dill.
  5. Blanda sillen med lagen och lägg den i en burk.
  6. Låt det mogna minst några timmar i kylen och servera på julbuffén.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
4.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond