Bong´s Sandefjordsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Sandefjordsås är en lyxig norsk smörsås som tillagas på lika delar grädde, crème fraiche och smör och smaksätts med finskuren gräslök och fiskrom. Servera såsen till fisk, skaldjur eller sparris.

I receptet för Bong´s Sandefjordsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Sandefjordsås

Ingredienser

Ca 15 minuter
4

portioner

1 dl vispgrädde
2 tsk Bong Touch of Taste Fiskfond
1 dl crème fraiche
1 msk citron, pressad
1 tsk citronskal, finrivet
100 g smör, tärnat rumstempererat
  finskuren gräslök eller annan ört
  fiskrom exv stenbitsrom

Så här gör du

  1. Koka upp grädde och fond, rör i crème fraiche och låt det koka upp igen.
  2. Drag kastrullen från plattan, montera i smöret, lite i taget, under omrörning.
  3. Smaka av med salt, peppar, citronsaft och skal samt gräslök och fiskrom.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond