Grönsaksglaze till kyckling

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
God och enkel glaze till kyckling. Med fin smak av brynt smör, persilade, soja och Ekologisk Grönsaksfond. Ös kycklingen upprepade gånger.

I receptet för Grönsaksglaze till kyckling rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grönsaksglaze till kyckling

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

1 st kyckling, färsk hel
2 msk smör, brynt
1 msk soja, japansk
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
1 msk persillade, torr mald
  salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienserna till glazen.
  2. Torka kycklingen med hushållspapper, pensla på glazen.
  3. Stek i ugn i 150 grader 30-60 minuter beroende på storlek tills köttet är genomstekt men inte överstekt. Ös med stekskyn under tiden.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar
Betyg (1)
1.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond