Vild risotto med västerbottenost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ge din risotto en touch of vilt! Smaksätt risotton med Viltfond, Kycklingfond och västerbottenost. Servera precis som den är toppad med svamp och örter eller som tillbehör!

I receptet för Vild risotto med västerbottenost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Viltfond och Kycklingfond och för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Vild risotto med västerbottenost

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

2 dl schalottenlök, finhackad
3 msk rapsolja
3 dl arborioris
3 dl vitt vin
1 msk Bong Touch of Taste Viltfond med kantarell
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
1 l vatten
100 g Västerbottenost

Så här gör du

  1. Koka upp vatten med fonden, ställ åt sidan.
  2. Fräs försiktigt löken i oljan tillsammans med riset.
  3. Slå i vinet och låt det koka bort.
  4. Spä sedan med den varma fonden, lite i taget och kok till en krämig risotto.
  5. Avsluta med osten och smaka av med fond, salt och peppar.

Tips! Toppa gärna din risotto med smörstekt svamp och en kvist timjan.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond