Grön super-pasta med bönor och spenat

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En härligt grön super-pasta med massor med god smak! Den gröna pastasåsen får sin gröna färg från babyspenaten och fin smak av vitlök, bönor, citron och Grönsaksfond. Servera med valfri pasta!

I receptet för Grön super-pasta med bönor och spenat rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grön super-pasta med bönor och spenat

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

1 st lök, hackad
2 st klyftor vitlök, hackade
2 msk olivolja
70 g spenat
400 g vita bönor, kokta inklusive spadet
1 msk citronskal, rivet
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
4 portioner kokt pasta
  Salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Koka pastan enligt anvisningarna.
  2. Fräs lök och vitlök i olja.
  3. Koka upp en kastrull med vatten och ställ en skål isvatten bredvid.
  4. Lägg ner spenaten i kokande vatten i 30 sekunder. Lägg över i isvatten och krama ur allt vatten.
  5. Lägg lök, vitlök, spenat, bönor med spad, citronskal och fond i en mixer (eller använd stavmixer) och mixa till en slät sås.
  6. Slå såsen i en låg kastrull och låt det bli varmt och vänd i pastan, smaka av med fond, salt och peppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond