Food hacks

Laga sprucken bearnaisesås

När man lagar Bearnaisesås så kan man råka ut för att såsen spricker. Detta händer om såsen är för varm, för kall eller om du häller i smöret för snabbt. Men bara lugn, den går att laga.
Laga sprucken bearnaisesås

Så här lagar du sprucken bearnaisesås:

Steg 1

Det första man kan testa är att vispa i lite varmt vatten och se om den blir slät igen.

Laga sprucken bearnaisesås steg 1

Steg 2

Om inte det fungerar så kan man vispa en äggula tillsammans med lite vatten över vattenbad.

Laga sprucken bearnaisesås steg 2

Steg 3

När den är varm så tillsätt den spruckna såsen under kraftig vispning. Då blir såsen hel igen.

Laga sprucken bearnaisesås steg 3

 

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond