Ägg Benedict

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassiska pocherade ägg med god hollandaisesås. Det är inte svårt att pochera ägg, vi har tipsen för att lyckas. Gott på toast med sallad och sås.

I receptet för Ägg Benedict behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

 

Pocherad Ägg Benedict

Ingredienser

Mindre än 30 minuter
4

portioner

Pochera ägg   
1.5 dl vatten
1 msk ättika, 24%
4 st ägg
Till servering   
4 skivor surdegsbröd
1 st tomater, färska
  blekselleri efter smak
  Örthollandaise - se recept på länk i instruktionerna

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
30 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond