Bao buns med pulled pork, picklad rödlök och chilimayo

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fyll fluffiga bao buns med pulled pork, picklad rödlök, sallad och chilimayo. Köp färdig pulled pork och ge den lite extra smak med Kycklingfond eller gör din egen om du har mer tid.

I receptet för Bao buns med pulled pork, picklad rödlök och chilimayo rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond och  för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Bao buns med pulled pork, picklad rödlök och chilimayo

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

200 g pulled pork, färdigköpt eller hemlagad
1 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
1 tsk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 msk vatten
12 st bao buns
50 g picklad rödlök (se recept i instruktioner)
1 msk sesamfrön
  Några blad krispsallad
  Chilimayo (länk i instruktioner)

Så här gör du

  1. Lägg det färdiga fläsket tillsammans med fond, soja och vatten i en tight kastrull med lock. Alt gör din egen pulled pork se recept nedan.
  2. Låt det puttra några minuter och bli genomvarmt.
  3. Tillaga bao bunsen enligt förpackningens instruktioner.
  4. Fyll de varma bröden med sallad, fläsk, picklad rödlök och avsluta med chilimayo och sesamfrön.

Tips! Vill du själv göra pulled pork testa gärna Långstekt fläskkarré!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond