Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Supersnabb och enkel pasta i gräddig sås med fin smak av broccoli, vällagrad ost, färsk spenat och Grönsaksfond. Toppa pastan med rostade pinjenötter.

I receptet för Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond eller Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Broccoli- och spenatpasta med pinjenötter

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

4 portioner pasta
200 g broccoli, färsk i små buketter
1 dl ost, lagrad riven, t ex herrgårdsost
1 dl vispgrädde
2 dl mjölk, 3%
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
2 dl babyspenat, färsk
4 msk pinjenötter
  salt och grovmald svartpeppar

Så här gör du

  1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Koka broccolin någon minut i vatten tills den är mjuk men fortfarande spänstig.
  3. Häll fond, mjölk och grädde i en kastrull. Vänd försiktigt ned pasta och broccoli.
  4. Strö över ost och låt det koka upp så att osten smälter.
  5. Smaksätt med salt och svartpeppar och avsluta med att vända i pinjenötter och spenat.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond