Kavring med kantareller

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Så härligt att starta en middag med denna förrätt. Kantareller, grädde, lök och persilja på en rostad kavringsskiva. Så himla gott!

I receptet för Kavring med kantareller rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kavring med kantareller

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

200 g kantareller
2 st gula lökar
2 msk smör
1 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
1.5 dl vispgrädde
1 dl persiljeblad, plockade
4 st salladsblad
4 skivor kavring
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Tvätta och ansa svampen, dela de stora svamparna och strimla löken.
  2. Stek löken långsamt i smöret i 5 minuter, tillsätt svampen och stek vidare tills den är färdigstekt.
  3. Slå i grädden och låt den koka tills hälften återstår.
  4. Smaksätt med salt, peppar och fond.
  5. Vänd i persiljan och skeda upp svampen på salladsbladen som ligger på rostade kavringsskivor.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond