Corn ribs med kryddsmör och parmesan

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Att göra corn ribs är ett kul komplement till din grilltallrik! Smaksätt med BBQ-sås och fond och grilla sedan gyllene i ugn eller på grillen. Servera med kryddsmör och generöst med riven parmesanost.

I receptet för Corn ribs med kryddsmör och parmesan rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Corn ribs med kryddsmör och parmesan

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

4 st majskolvar, färska
1 dl olivolja
2 msk BBQ-sås, färdigköpt eller hemlagad (se länk i instruktioner)
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlök
Till servering   
  Kryddsmör
  Riven parmesanost

Så här gör du

  1. Dela majskolvarna på längden så att varje kolv blir fyra ”klyftor”.
  2. Smaksätt dem med olivolja, BBQ-sås, paprika och fond.
  3. Grilla majsen på grill eller i het ugn, ca 10 minuter tills kornen är mjuka och de fått fin färg.
  4. Servera corn ribsen tillsammans med kryddsmör och toppade med riven parmesan.

 

Tips! Förslag på kryddsmör att servera till:

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond