Kanderade pumpakärnor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krispiga, kanderade pumpakärnor är ett snabbt och enkelt tilltugg. Blanda kärnorna med smör, florsocker och flingsalt och rosta dem i ugnen.

I receptet för Kanderade pumpafrön behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Kanderade pumpakärnor

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

1 dl pumpakärnor
1 tsk smör, smält
1 msk florsocker
1 tsk flingsalt
  
  

Så här gör du

  1. Blanda pumpafrön, smör, florsocker och flingsalt.
  2. Strö ut pumpakärnorna på ett bakplåtspapper och rosta dem i ugn, 200 grader i ca 7-10 minuter tills de är krispiga.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond