Färskostbollar med parmaskinka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Sugen på ett enkelt och gott snacks? Då har vi ett säkert kort att bjuda på. Färskostbollar som lindas in i parmaskinka, så otroligt gott!!

I receptet för Färskostbollar med parmaskinka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Färskostbollar med parmaskinka

Ingredienser

Under 10 minuter
8

portioner

250 g philadelphiaost
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
1 msk basilikablad, finhackade
0.5 msk citronskal, rivet
8 skivor parmaskinka
4 msk olivolja
  salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Vispa samman ost, fond, basilika, citron och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Forma 16 bollar av ostmassan och klä in dem med en halv skiva skinka.
  3. Lägg dem på ett fat och ringla på god olivolja.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond