Fisk & skaldjur, Pastarätter

Pasta i hummer- och kräftsås

I receptet för Pasta i hummer- och kräftsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    35 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 200 g kräftsstjärtar i lag
    • 200 g champinjoner, färska
    • 100 g paprika, röd
    • 1 dl crème fraiche
    • 2 msk smör att steka i
    • 2 dl vatten
    • 2 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
    • 1 st vitlöksklyfta
    • salt och peppar
    • maizenaredning

    Så här gör du

    1. Fräs, skivad svamp, strimlad paprika och riven vitlök i en kastrull några minuter.
    2. Häll ner vatten, crème fraiche och fond.
    3. Red av med lite maizenaredning.
    4. Vänd ner kräftstjärtarna.
    5. Krydda med lite salt och peppar.
    6. Servera med pasta och körsbärstomater.

    Produkter