Fläskkött

Fläskfilé Scaloppini med vit balsamsås

I receptet för Fläskfilé Scaloppini med vit balsamsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    740 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 600 g fläskfilé
    • 2 msk vetemjöl
    • 1 msk olivolja
    • 2 dl vitt vin
    • 1.5 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
    • 1 msk vit balsamvinäger
    • 500 g pasta, spaghetti
    • 50 g ruccolasallad
    • 50 g smör
    • 3 msk parmesan, riven
    • salt och peppar

    Så här gör du

    1. Putsa och skär fläskfilén i fyra bitar. Platta till bitarna med handen.
    2. Blanda mjöl med salt och peppar och vänd fläskfilébitarna i mjöl- och kryddblandningen.
    3. Stek i olivolja ca 3 min på varje sida.
    4. Häll vitt vin, Bong Touch of Taste kycklingfond och vit balsamvinäger i pannan med fläskfilén.
    5. Låt koka sakta utan lock i 10 min. Fläskfilén bör då ha en innertemperatur på ca 62°. Ställ åt sidan.
    6. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av och blanda med ruccolan.
    7. Lägg upp fläskfilén på tallrikar. Ge såsen ett hastigt uppkok och klicka i smöret och smaka av med salt & peppar och ev. mer balsamvinäger.
    8. Häll såsen över köttet och servera med nykokt pasta med ruccola. Toppa med riven parmesan.

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91