Fläskkött

Grönkålsfrittata

I receptet för Grönkålsfrittata rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    35 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 500 g grönkål, fryst hackad
    • 60 g bacon
    • 25 g smör
    • 5 st ägg
    • 1 dl mjölk
    • 2 krm vitpeppar
    • 150 g cheddarost, riven
    • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond

    Så här gör du

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Tina grönkålen och krama ur den väl.
    3. Lägg smöret i en ugnssäker form. Låt det smälta i ugnen.
    4. Vispa ihop kyfond, ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke.
    5. Rör ner grönkål och riven ost. Häll blandningen i formen.
    6. Fördela baconskivorna över grönkålssmeten.
    7. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min tills den precis har stelnat och fått lite färg.
    8. Smaksätt eventuellt med salt och nymalen svart peppar

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91