Fläskkött, Tillbehör

Surkål med rökt sidfläsk

I receptet för Surkål med rökt sidfläsk rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    90 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 200 g sidfläsk, rökt utan svål, tärnat
    • 1 dl lök, gul finhackad
    • 1 st lagerblad
    • 1 kvist timjan, färsk
    • 1 dl äpple, grönt hackat
    • 400 g surkål (1 burk)
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
    • 4 dl vitt vin

    Så här gör du

    1. Hetta upp en tjockbottnad kastrull och fräs fläsk och lök i 10 minuter. Vänd ned äpplen och surkål, låt det fräsa i några minuter.
    2. Häll i fond och vin, lägg i kryddor och koka sakta under lock i 1 timme.
    3. Smaka av med salt, peppar och fond. Om det kokar torrt så späd med lite vatten.

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91