Glaze, allroundglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Supergod och enkel glaze som får sin fina smak av vitlök, ingefära, röd chili, honung, soja, tomatpuré och kalvfond. Pensla tunt upprepade gånger.

I receptet för Allroundglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Marinad - Allroundmarinad

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

1 st vitlöksklyfta
1 msk ingefära, färsk, riven
0.5 st chili, röd finhackad
0.5 dl honung
0.5 dl soja, Mrs Cheng´s Japanese Soy
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
3 msk vatten
1 msk tomatpuré
  

Så här gör du

  1. Riv vitlöksklyftan fint, blanda med de övriga ingredienserna.
  2. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än ett tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond