Gravlaxsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassisk och supergod Gravlaxsås med både svensk och fransk senap. Brynt Schalottenlökfond, vitvinsvinäger, socker och dill gör såsen fulländad.

I receptet för Gravlaxsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Gravlaxsås

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

4 msk senap, svensk
2 msk dijonsenap
3 msk strösocker
2 msk vitvinsvinäger
2 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
2 dl olja, neutral
  salt och vitpeppar
1 dl dill, färsk hackad
  

Så här gör du

  1. Blanda senap, socker, vinäger och fond i en bunke.
  2. Vispa i oljan med tunn stråle. Blanda i dill och smaka av med salt, peppar och ev mer fond och vinäger.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond